Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Fitness Elastiek - Resistance Band - Weerstandsban


 • Fitness Elastiek - Resistance Band - Weerstandsban
  Fitness Elastiek - Resistance Band - Weerstandsban Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan en wil je toch aan je lichaam werken? Met deze elastische weerstandsband kun je het hele lichaam trainen zonder de deur uit te gaan. Je kunt met deze fitness elastiek in verschillende posities verschillende spiergroepen trainen of onderhouden.

  Over deze weerstandsband
  • Gemaakt van elastisch materiaal
  • Verschillende weerstanden
  • Full Body Training mogelijk
  • Flexibel en stevig

  Full Body Trainen met resistance band
  Met dit fitness elastiek kun je heel je lichaam trainen als je niet naar de sportschool kunt. Het materiaal is stevig en rekt lang uit waardoor je gemakkelijk alle spiergroepen mee kunt nemen in je training. Een aantal voorbeelden:

  Borstoefeningen:
  - Ga op de grond liggen, op het midden van de elastiek. De uiteindes van de elastiek hou je in je hand en strek je armen recht omhoog uit, zo kun je bankdrukken voor de borstspier.
  - Sta rechtop met het midden van de elastiek achter je schouders. Houdt de uiteinden van de band in je gestrekte armen opzij. Breng de handen met gestrekte armen voorlangs naar elkaar toe (je knijpt in feite je borstspieren naar elkaar). Zo doe je een "fly".

  Armspieren:
  - Ga met een voet in het midden op de band staan, Zet je elleboog tegen je heup met je arm in 90 graden. Buig je arm naar je borst toe om je biceps te trainen. Meer of minder weerstand door een of beide uiteindes per hand vast te houden.
  - Houd de band boven je hoofd met je bovenarmen paralel aan de grond en je onderarmen in 90 graden. strek je boven armen tot deze ook paralel aan de grond lopen. Zo train je triceps.

  Schouders:
  - Sta met een voet in het midden van het fitnesselastiek en kruis de band voor je been langs. Houdt beide uiteinden in je hand en strek je armen recht naar de zijkant tot ze op gelijke hoogte met je schouders zijn.
  - Sta rechtop met de band in gestrekte armen voor je borst. Spreid je armen recht naar de zijkant uit elkaar tot de band je borst raakt.

  Rug:
  - Ga op de grond zitten met gestekte benen vooruit. Plaats de weerstandsband om de voeten en pak de uiteinden beet. Roei je armen naar achter om je rug te trainen. Voor meer weerstand pak je beide uiteindes in een hand en doe je de oefening afwisselend per kant.

  Benen:
  - Ga op de grond liggen met een been gestrekt en de andere 90 graden van de grond. Plaats het midden van de band onder je voet en de uiteindes in je hand tegen de borst. Strek je been om je bovenbeen te trainen.

  - Maak een knoop in de band zodat er een lus ontstaat, hoe kleiner de lus hoe hoger de weerstand. Plaats de lus boven de enkels en stap opzij of strek een been opzij terwijl de ander stevig op de grond blijft staan.

  - Plaats de lus van de vorige oefening rond je bovenbenen, net boven de knie en doe een squat.

  Dit zijn een aantal voorbeeld oefening van de oneindige mogelijkheden die je met deze fitnessband kunt uitvoeren. Wees creatief en verzin zelf nog meer oefeningen die lekker voelen om je spieren te trainen.

  13,99


  Titel: Fitness Elastiek - Resistance Band - Weerstandsban
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000132652491


   

Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan en wil je toch aan je lichaam werken? Met deze elastische weerstandsband kun je het hele lichaam trainen zonder de deur uit te gaan. Je kunt met deze fitness elastiek in verschillende posities verschill....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top