Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Cellmax Biologische Potgrond 50L • Cellmax Biologische Potgrond 50L

  Cellmax Biologische Potgrond 50L Biologisch & Duurzaam kweken?
  Het is nu mogelijk met Cellmax BIO Potgrond, de ideale start voor elke biologische teelt!
  De nieuwe Cellmax Bio potgrond, een van de meest duurzame potgronden ooit gemaakt. Deze potgrond is ontwikkeld met duurzaamheid en resultaat als uitgangspunt. Alle ingrediënten zijn met zorg samengesteld uit de beste bronnen en daardoor kunnen wij met trots zeggen dat dit potgrond mengsel, als een van de eerste, bestaat uit meer dan 50% aan hernieuwbare duurzame grondstoffen. Deze unieke potgrond blend bestaat uit: Gecontroleerde Schorscompost & Groencompost, onbehandelde kokos, Gecertificeerde Houtvezels, gefermenteerde veenplanten, natuurlijke mineralen en een minimaal gehalte Veenmosveen.
  Naast deze basisgrondstoffen, is Cellmax BIO potgrond is verrijkt met: 100% Plantaardig bemesting voor 4-6 weken Fulvine en Humine natuurlijk bijproduct gewonnen uit drinkwater. Organische bodemverbeteraar, als restproduct uit de wijnindustrie. Biostimulanten Natuurlijke Gesteentemeel/mineralen Zeewier kalk
  We garanderen dat dit product vrij is van kiemen, pathogene, zware metalen en andere schadelijke bestandsdelen voor mens en natuur. Bestaat uitsluitend uit plantaardige bestandsdelen en bevat geen dierlijke eiwitten of andere dierlijke bijproducten.
  De Cellmax Bio Potgrond hebben we speciaal laten certificeren door Control Union, een wereldwijde organisatie die keuringen verricht, op het gebied van biologische land & tuinbouw. Daarmee is deze pot-grond uitermate geschikt voor biologische teelten of als toevoeging in elke kweekomgeving. Dit mengsel is daarnaast uitvoerig getest door laboratoria en testers en is met name geschikt bevonden voor snel-groeiende gewassen, kruiden, groentes en fruit. Maar is ook geschikt voor bloemen en tropische planten. Daarnaast bevat deze potgrond het keurmerk voor goede grond en is het voorzien van het RHP keur-merk voor de Tuinbouw en Consument. Door deze potgrond zo goed te laten keuren kan je 100% zeker zijn van een heerlijk en schoon eindproduct.
  Gebruiksaanwijzing: Vul je pot, container of bak voor 2/3 met potgrond. Plaats de plant in de pot en vul de pot aan met potgrond tot de rand. Druk de potgrond zacht aan en geef naar behoefte water. Pas de bewatering aan de behoeften van de plant aan, afhankelijk van de grootte van de pot, de groeicondities en de groeifase van de plant. De potgrond mag niet constant nat zijn of helemaal uitdrogen.

  17,99


  Titel: Cellmax Biologische Potgrond 50L
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000072469397


   

Biologisch & Duurzaam kweken?
Het is nu mogelijk met Cellmax BIO Potgrond, de ideale start voor elke biologische teelt!
De nieuwe Cellmax Bio potgrond, een van de meest duurzame potgronden ooit gemaakt. Deze potgrond is ontwikkel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top