Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Epson Expression Premium XP-6105 - All-in-One Prin


 • Epson Expression Premium XP-6105 - All-in-One Prin
  Epson Expression Premium XP-6105 - All-in-One Prin Met de nieuwe Epson Expression Premium XP-6105 all-in-one printer kan het hele gezin draadloos, vanaf elk apparaat de allermooiste foto's afdrukken. De XP-6105 beschikt namelijk over een vijfkleureninktset, in tegenstelling tot vele andere printers in dit prijssegment die werken met vier kleuren. De extra toevoeging is een zwart pigmentinktset waardoor foto's extra levendig en natuurlijk overkomen en deze kan je bovendien dankzij de tweede papierlade aan de voorzijde direct op fotopapier afdrukken. Daarnaast kan iedereen in huis zonder enige moeite gebruik maken van de XP-6105. Printen kan met een druk op de knop vanaf je smartphone, tablet en computer dankzij Apple Air Print, Google Cloud Print en Wi-Fi (direct).

  Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-6105
  Dankzij de vijfkleureninktset met toevoeging van foto zwart pigmentinkt print je al jouw foto's uit met extra diepe zwartwaarden waardoor deze nog levendiger en natuurlijker overkomen.
  Met automatisch dubbelzijdig afdrukken en verwisselbare inktcartridges per kleur bespaar je in onderhoudskosten.
  Twee papierladen aan de voorzijde met speciale lade voor foto's of het bedrukken van cd's/dvd's en een lade voor A4-papier.
  Rechtstreeks printen vanaf elk apparaat via Wi-Fi (direct), Apple Air Print, Google Cloud Print, USB, of draadloos met PictBridge compatible apparaten.

  Goed om te weten:
  • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

  119,0 105,97


  Titel: Epson Expression Premium XP-6105 - All-in-One Prin
  Prijs: € 105,97
  Productcode: 9200000098397973


   

Met de nieuwe Epson Expression Premium XP-6105 all-in-one printer kan het hele gezin draadloos, vanaf elk apparaat de allermooiste foto's afdrukken. De XP-6105 beschikt namelijk over een vijfkleureninktset, in tegenstelling tot vele andere printers i....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top