Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr


 • Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr
  Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr Met de Alabastine Allesvuller kunt u gaten en scheuren tot 2 cm vullen. Dit vulmiddel is gebruiksklaar en heeft een uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden zoals steen, beton, gasbeton, pleister- en stucwerk. De Allesvuller is verkrijgbaar in twee kleuren. De tube van 330 gram is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. De pot (1 kg) is verkrijgbaar in het wit. Dit vulmiddel is schroef- en spijkervast en krimpt niet. Daarnaast is de Alabastine Allesvuller niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor binnen en buiten.

  Doel van dit product:
  Voor het repareren van gaten en scheuren tot 2 cm in één keer

  Voordelen van dit product:
  Vult gaten en scheuren in o.a.
  steen, beton, gasbeton, pleisteren
  stucwerk. Ook geschikt voor het zetten van hoeken, e.d.

  Gebruikstips:
  Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.
  Loszittende delen verwijderen. Voor gebruik tube goed kneden. Product kan direct uit de tube worden verwerkt. Product stevig in de beschadiging drukken met een plamuurmes. Voor gaten dieper dan 1 cm, in meerdere lagen vullen, met vol doende droogtijd tussen de lagen. Voor een superglad resultaat afwerken met een vochtig plamuur mes. Na droging eventueel schuren. Gereedschap en handen direct na gebruik reinigen met warm wat er.

  Waarom Alabastine kopen?
  Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

  8,49


  Titel: Alabastine Alles Vuller Tube Wit 330Gr
  Prijs: € 8,49
  Productcode: 9200000010391827


   

Met de Alabastine Allesvuller kunt u gaten en scheuren tot 2 cm vullen. Dit vulmiddel is gebruiksklaar en heeft een uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden zoals steen, beton, gasbeton, pleister- en stucwerk. De Allesvuller is verkrijgbaar ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top