Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Exilien 8-in-1 USB-C Hub Adapter - Compatible met


 • Exilien 8-in-1 USB-C Hub Adapter - Compatible met
  Exilien 8-in-1 USB-C Hub Adapter - Compatible met Dromen komen niet uit als je er niet voor werkt. Met deze USB-C Adapter van Exilien kan jij multitasken zoals jouw hart dat begeert. Maak gebruik van alle 8 de poorten om op maximaal niveau te kunnen werken. Daarnaast kan je in je pauze een film kijken in de beste 4K kwaliteit.
  Data Toegevoegd aan deze uitgebreide 8-in-1 hub zijn twee USB 3.0 poorten. Dit maakt het mogelijk om op de snelste manier je gegevens over te brengen naar je laptop. Daarnaast is er een Gigabit Ethernet aansluiting toegevoegd waardoor je, afhankelijk van je apparaat, 10/100/1000 Mbps Ethernet snelheid kan toevoegen.
  4K resolutie Breidt de weergave van je laptop uit op tv, monitor of projector naar een prachtige 4K UHD-resolutie (3840x2160 @ 60Hz). De hub ondersteunt een LCD-tv met groot scherm of een ander soort scherm compatible met maximaal 4K.
  USB-C Door middel van de 2 USB-C-poorten kan je al je type-C-apparaten voorzien van stroom. Ondertussen kan je gelijktijdig je Micro SD en TF-kaarten laten lezen en gebruik maken van de razendsnelle data overdracht.
  Veiligheid Er is gebruik gemaakt van meerdere veiligheidssystemen en intelligente chips om te zorgen dat je hub geen last krijgt van kortsluiting, overspanning of te hoge temperaturen. Dit zorgt dus voor de perfecte prestaties die jij nodig hebt!
  Voordelen ✔ Gemaakt van lichtgewicht en duurzaam aluminium ✔ Optimaal voor je bureau inrichting ✔ Twee USB 3.0 poorten ✔ Gelijktijdig lezen van SD en Micro SD-kaarten ✔ 4K UHD-ondersteuning ✔ Levendig 3D-effect videosynchronisatie mogelijk ✔ Geschikt voor Apple, Google en Windows modellen met USB-C-poort ✔ Ook te gebruiken voor de Nintendo Switch ✔ 3 Jaar productgarantie ✔ Meerdere Exilien producten verkrijgbaar bij KESE ✔ Bij KESE profiteer je altijd van Select bezorgopties
  FAQ ➜ Hoe zit het met de garantie? Door alle veiligheidsopties toegevoegd aan dit product garanderen wij, dat we een kwalitatief goed product leveren. Mocht er toch iets misgaan, bieden wij op dit product 3 jaar garantie.
  Inhoud verpakking ➜ 1x Exilien 8-in-1 USB-C Hub Adapter
  100% Tevredenheidsgarantie Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.
  Kies voor premium& exclusief, ga voor Exilien!

  48,99


  Titel: Exilien 8-in-1 USB-C Hub Adapter - Compatible met
  Prijs: € 48,99
  Productcode: 9200000128425773


   

Dromen komen niet uit als je er niet voor werkt. Met deze USB-C Adapter van Exilien kan jij multitasken zoals jouw hart dat begeert. Maak gebruik van alle 8 de poorten om op maximaal niveau te kunnen werken. Daarnaast kan je in je pauze een film ki....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top