Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Duurzame Muizenval en Rattenval – 6 stuks – Ongedi • Duurzame Muizenval en Rattenval – 6 stuks – Ongediertebestrijding Muizen– Inclusief Fairtrade Pindakaas

  Duurzame Muizenval en Rattenval – 6 stuks – Ongedi Last van muizen of kleine ratten?
  Met deze muizenvallen ben je in een hand omdraai van je ongedierte probleem af! Deze vernieuwde muizenklemmen werken met een gevoelig plateau en slaan snel en krachtig dicht waardoor de muis of kleine rat gegarandeerd geen kans maakt. De muizenval/rattenval is veilig, hygiënisch en eenvoudig in gebruik. Daarbij is de val duurzaam en herbruikbaar. In tegenstelling tot gif zul je de dode muizen/ratten altijd in de klem vinden en niet verspreid door je huis of tuin. Dit alles maakt onze muizenval de beste keuze in het bestrijden van ongedierte in en rondom je huis.  Levend vangen van muizen slecht idee

  Het levend vangen van muizen in huis met een zogenaamde ‘diervriendelijke’ muizenval is de laatste jaren steeds meer in trek. Toch zijn deze muizenvallen een stuk minder diervriendelijk dan ze lijken. Het levend vangen van muizen levert een muis veel stress op. Er is grote kans de muis deze stress al niet overleeft (langzame dood). Laat staan dat je hem buiten in een natuurgebied uitzet. Ver van zijn huis en familie. Een huismuis is geen bosmuis. Vaak overleven ze het niet buiten de deur en gaan ze dood van de honger. Een snelle klap met deze muizenval is de meest humane manier.


  Makkelijk en hygiënisch
  Muis of rat gevangen? Gooi het dode ongedierte met gemak in de groene afvalbak zonder daarbij de muis aan te raken. Je drukt simpelweg de achterkant van de klem in en hij gaat vanzelf open. Spoel hem daarna goed af onder de kraan. Haal het aasbakje er weer uit en vul het opnieuw met lokaas en je bent klaar voor de volgende.
  Voordelen:

  ✔Effectief door het gevoelige plateau, 100% pakkans!

  ✔Veilig in gebruik

  ✔Makkelijk schoon te maken zonder vieze vingers

  ✔Zowel binnen als buitenshuis

  ✔Geschikt voor muizen, spitsmuizen en kleine ratten

  ✔Geen gebruik van gif

  ✔Makkelijk te gebruiken

  ✔Duidelijke handleiding op de verpakking

  ✔Herbruikbaar

  ✔Hygiënisch en duurzaam  Tips voor effectief gebruik van de vallen

  Zo snel mogelijk van je ongedierte af en 100% pakkans? Volg dan de volgende tips:  •Check de vallen dagelijks. Zo weet je meteen of je er één gevangen hebt en kun je de val opnieuw inzetten.

  •Gebruik sterk ruikend lokaas zoals pindakaas of hazelnootpasta.

  •Berg etenswaren goed op en zorg dat er geen etensresten achterblijven zodat de muizen niet afgeleid worden door andere geuren.

  •Bepaal aan de hand van uitwerpselen en vraatsporen waar de muizen zich bevinden.

  •Plaats de muizenval op strategische plekken langs de muur of wand.
  •Plaats meerdere vallen om de pakkans te vergroten.

  •Dicht gaten en kieren zoveel mogelijk af.
  KOOP NU! Hoe langer je wacht met het bestrijden van ongedierte, hoe groter de overlast wordt. 1 vrouwtje kan wel 10x per jaar zwanger worden en tot wel 12 jongen per keer baren!

  25,95


  Titel: Duurzame Muizenval en Rattenval – 6 stuks – Ongedi
  Prijs: € 25,95
  Productcode: 9200000123224626


   

Last van muizen of kleine ratten?
Met deze muizenvallen ben je in een hand omdraai van je ongedierte probleem af! Deze vernieuwde muizenklemmen werken met een gevoelig plateau en slaan snel en krachtig dicht waardoor de muis of kleine rat gegarande....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top