0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Dumbbells Set 12 Kg - Halterset - Dumbbells - Gewi


 • Dumbbells Set 12 Kg - Halterset - Dumbbells - Gewi
  Dumbbells Set 12 Kg - Halterset - Dumbbells - Gewi Ben jij op zoek naar een dumbells set, zodat je thuis ook kan sporten? Dan ben je bij kaytan sport aan het juiste adres!

  Samenstelling halterset: De halterset bestaat uit 2 dumbbells van 1 kg – 2 van 2kg en 2 van 3kg. Alle dumbbells kun je bewaren op de meegeleverde standaard.

  Materiaal halterset: De dumbbells zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen tegen een stootje. De buitenlaag is gecoat, zodat er geen krasjes op je vloer kunnen komen.

  Train je hele lichaam: Met de verschillende gewichten, stelt een dumbbell je in staat om vrijwel je hele lichaam te trainen. Armen, benen, schouders, nek, polsen en buik. Noem het op en je kunt via video’s of plaatjes geschikte oefeningen vinden voor met een dumbbell.

  54,99


  Titel: Dumbbells Set 12 Kg - Halterset - Dumbbells - Gewi
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9200000132567991


   

Ben jij op zoek naar een dumbells set, zodat je thuis ook kan sporten? Dan ben je bij kaytan sport aan het juiste adres!

Samenstelling halterset: De halterset bestaat uit 2 dumbbells van 1 kg – 2 van 2kg en 2 van 3kg. Alle dumbbells kun je beware....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top