Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Extreem Sterke XXL Magic Hose Elastische Flexibele


 • Extreem Sterke XXL Magic Hose Elastische Flexibele
  Extreem Sterke XXL Magic Hose Elastische Flexibele XXL Magic Hose Xtreme - Tuinslang GoriFlex van het merk GorillaTech
  Deze XXL Magic Hose Xtreme van Geeektech is een 30m, extreem sterke, elastische tuinslang met een dubbele latexkern en 3-voudig versterkte polyester buitenzijde. Deze flexibele tuinslang is voorzien van messing aansluit koppelingen.

  De XXL Magic Hose Xtreme Tuinslang verlengt automatisch 3 keer zodra er druk op komt.(van circa 7,5 meter naar circa 30 meter) Deze extreem sterke tuinslang verkort weer supersnel zodra de waterdruk afneemt. Sluit de tuinslang aan op je buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. (afhankelijk van de waterdruk kan de precieze lengte iets variëren)

  Als je klaar bent zet je de kraan uit en zal de slang weer naar zijn originele lengte krimpen waarna je deze eenvoudig en compact kunt opbergen.

  De XXL Magic Hose tuinslang van Geeektech is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpt. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is deze Xtreme tuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet zo maar scheurt of slijt.

  Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 8-standen-sproeikop eenvoudig aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher. De meegeleverde 8-standen-sproeikop heeft de volgende 8 verschillende functies: - Center
  - Mist
  - Angle
  - Full
  - Soaker
  - Shower
  - Cone
  - Flat

  Op de sproeikop van deze Xtreme tuinslang zijn duidelijke markeringen aangebracht en de sproeistanden zijn zeer eenvoudig in te stellen.
  Producteigenschappen: - Plaats besparend op te bergen
  - 3-voudige verlenging door middel van waterdruk
  - Lengte: 30 Meter
  - Materiaal: Polyester / Kunststof
  - Kleur: Groen
  - incl. Adapter voor 1/2" en 3/4" kraanaansluitingen
  - Aansluitingen: Messing
  - Compatibel met: Gardena, Kärcher, etc.

  Deze elastische Xtreme tuinslang is, indien niet in gebruik compact en licht, zodat de tuinslang flexibel vervoert, gebruikt en weer opgeborgen kan worden. Geen chaos in je schuur, perfekt voor onderweg en optimaal op te bergen in de winter. Het beste voor de zomer en zonneschijn!

  Let op: Ontkoppel de slang direct na gebruik van de wateraansluiting om deze permanent drukvrij te maken. Dit is de enige manier waarop de slang zichzelf kan samentrekken. Dit verlengt de levensduur van uw XXL Magic Hose Xtreme!

  Inhoud van de verpakking
  - Xtreme Magic Hose XXL tuinslang (10 > 30 meter)
  - 8-standen-sproeikop

  49,99


  Titel: Extreem Sterke XXL Magic Hose Elastische Flexibele
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000096824989


   

XXL Magic Hose Xtreme - Tuinslang GoriFlex van het merk GorillaTech
Deze XXL Magic Hose Xtreme van Geeektech is een 30m, extreem sterke, elastische tuinslang met een dubbele latexkern en 3-voudig versterkte polyester buitenzijde. Deze flexibele ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top