Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Tefal So Intensive Pannenset - 3-delig


 • Tefal So Intensive Pannenset - 3-delig
  Tefal So Intensive Pannenset - 3-delig Deze mooie Tefal set uit de nieuwe pannenserie So Intensive is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig.

  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  De pannen hebben een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. Door de hoge rand en de bolle vormgeving is de wokpan ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis. Daarnaast ligt de extra comfortabele soft touch handgreep heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

  Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de pannen tot 175°C in de oven gebruiken en ze zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kunnen ze ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  De set bestaat uit een koekenpan 24 en 28 cm en wokpan 28 cm. Met de nieuwe So Intensive pannenlijn maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!

  Belangrijkste specificaties/foldertekst
  - Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
  - Zeer sterke en duurzame Tefal anti-aanbaklaag
  - Geen boter of olie nodig tijdens het bakken
  - De rode Thermo-Spot geeft de ideale baktemperatuur aan, voor een optimaal behoud van smaak en textuur
  - Zeer sterke vormvaste bodem, voor een egale warmteverspreiding over de totale bodem
  - Extra comfortabele handgreep met soft touch
  - Snel schoon door de hoge kwaliteit Tefal anti-aanbaklaag
  - 100% veilig, vrij van PFOA
  - Krasbestendige geëmailleerde buitenzijde
  - Inhoud set: koekenpan 24 en 28 cm en wokpan 28 cm

  78,49 55,99


  Titel: Tefal So Intensive Pannenset - 3-delig
  Prijs: € 55,99
  Productcode: 9200000059063844


   

Deze mooie Tefal set uit de nieuwe pannenserie So Intensive is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakk....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top