Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig - Zwart


 • Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig - Zwart
  Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig - Zwart De Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je hierdoor geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor het gezond bereiden van allerlei soorten groenten, vlees en vis.

  De Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig - Zwart bevat: ✅ Ø 20 cm Tefal Only Cook Koekenpan
  ✅ Ø 24 cm Tefal Only Cook Koekenpan
  ✅ Ø 28 cm Tefal Only Cook Koekenpan

  Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig ✅ Voorzien van de bekende rode Thermo-Spot.
  ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, maar niet voor inductie.
  ✅ De koekenpannen kunnen in de oven tot 175°C graden.
  ✅ Geen/of minder olie vanwege anti-aanbaklaag.
  ✅ Geschikt voor de vaatwasser.

  Thermo-Spot®
  Thermo-Spot® wordt volledig rood wanneer de pan de ideale temperatuur voor het braden bereikt heeft. Door op de juiste temperatuur te bakken, ben je verzekerd van een perfecte textuur, kleur en smaak voor heerlijke, smaakvolle maaltijden, elke dag weer. Daarnaast blijven alle voedingswaarden behouden.

  Sterke bodem
  De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor hebt je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig.

  Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

  34,7


  Titel: Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig - Zwart
  Prijs: € 34,70
  Productcode: 9200000119565529


   

De Tefal Only Cook Koekenpannenset - 3-delig is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je hierdoor geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor het gezond bereiden van allerlei soorten groen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top