Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Recondite® Rookmelder en Koolmonoxide melder in éé


 • Recondite® Rookmelder en Koolmonoxide melder in éé
  Recondite® Rookmelder en Koolmonoxide melder in éé Nu het in Nederland verplicht is om op elke verdieping in huis een brandmelder te hebben, wil je natuurlijk wel beschikken over een betrouwbare en veilige melder. De Recondite® 2-in-1 combimelder detecteert zowel rook als koolmonoxide op zeer betrouwbare wijze. Zo ben je er zeker van dat jij op tijd wordt gewaarschuwd bij beginnende brand en voorkom je koolmonoxidevergiftiging! Koolmonoxide: een sluipmoordenaar Koolmonoxide kun je niet ruiken of zien. Het is daarom levensgevaarlijk. Alleen met een zeer betrouwbare en nauwkeurige melder krijg je op tijd te horen wanneer er zich een gevaarlijke situatie voordoet. Mocht je geen melder hebben en er ontstaat een te hoge concentratie koolmonoxide in huis, dan zijn de lichamelijk gevolgen vaak zeer ernstig tot dodelijk. Hoe werkt de Recondite® 2-in-1 combimelder? De geavanceerde combimelder van Recondite® verteld jou precies wat jij moet weten. Zo reageert de geavanceerde rooksensor extreem snel op ontstane rookontwikkeling en voorkomt hij vals alarm. Daarnaast is de melder voorzien van een elektrochemische sensor, welke constant de koolmonoxide in de lucht meet, hiermee voorkom je het gevaar van een koolmonoxidevergiftiging. Mocht het voorkomen dat er zich een gevaarlijke situatie voordoet en rookontwikkeling of koolmonoxide wordt gedetecteerd, dan zal de Recondite® combimelder je direct op de hoogte brengen via een luid 80dB Sound & Flash alarm. Via het scherpe LCD-scherm lees je ook precies wat er aan de hand is.

  Voor de meest optimale situatie raden wij aan om minimaal 1 Recondite® combimelder per verdieping te gebruiken. Alle voordelen op een rijtje ✓ 10 jaar levensduur ✓ Voldoet aan strengste veiligheidsnormen ✓ Inclusief testknop ✓ Hard waarschuwingssignaal bij gevaar (80 dB) ✓ Extreem gebruiksvriendelijk ✓ 2-in-1 bescherming ✓ Geeft waarschuwing bij lege batterij ✓ Duurzaam energieverbruik Duurzame bescherming De Recondite® 2-in-1 rookmelder en koolmonoxide melder heeft een laag energieverbruik en gaat maar liefst 10 jaar mee. Daarmee is dit model een duurzame keus waar je voorlopig geen omkijken meer naar hebt. Wanneer de batterijspanning laag is, ontvang je automatisch een notificatie via het luide alarm. De combimelder is grondig getest op zijn functies en voldoet aan de strengst mogelijke veiligheidseisen.

  Bekijk onze productvideo!
  https://www.youtube.com/watch?v=oTPhcgMP-e0

  Installatie De combimelder wordt standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal en extra montage pads. Hiermee bevestig je de melder eenvoudig op elke gewenste plek, zonder te hoeven boren. Wij raden aan om de combimelder ongeveer op 100 cm tot 150 cm aan een muur of plafond te installeren. Neem voor gebruik altijd eerst onze uitgebreide handleiding door voor alle gebruikerstips!


  In de verpakking • Recondite® 2-in-1 Combimelder • Standaard bevestigingsmateriaal (pluggen en schroeven) • Extra montagepads (2 stuks) • Handleiding (NL, ENG en FR)

  (!)Let op: de melder wordt geleverd exclusief AA batterijen.

  Klantenservice We krijgen veel positieve reacties van onze klanten en hebben er het volste vertrouwen in dat ook jij tevreden zal zijn met onze betrouwbare 2-in-1 combimelder. Ben je niet tevreden met je aankoop? Geen probleem! Je kan het product probleemloos retourneren. Is er iets mis of heb je vragen over het product? Ook daar helpen wij je graag mee! Bij ons kan je altijd terecht voor hulp en wij bieden 100% garantie op onze producten. Verzeker jezelf van veiligheid! Bestel hem vandaag nog!

  49,99


  Titel: Recondite® Rookmelder en Koolmonoxide melder in éé
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000126605631


   

Nu het in Nederland verplicht is om op elke verdieping in huis een brandmelder te hebben, wil je natuurlijk wel beschikken over een betrouwbare en veilige melder. De Recondite® 2-in-1 combimelder detecteert zowel rook als koolmonoxide op zeer betrou....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top