Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

LifeGoods Snoerloos Kruimelzuiger - Voor Nat en Dr


 • LifeGoods Snoerloos Kruimelzuiger - Voor Nat en Dr
  LifeGoods Snoerloos Kruimelzuiger - Voor Nat en Dr Iets gemorst, of kruimels op de bank? Een grote stofzuiger is niet altijd even praktisch. De draadloze en oplaadbare kruimelzuiger van LifeGoods is compact, weegt bijna niks en heeft een sterke zuigkracht. Je hebt de keuze uit drie opzetstukken, ieder met een eigen functie: lastig te bereiken plekken, dierenharen of vloeistof. Dankzij de slim ontworpen HEPA filter vangt de kruimelzuiger 99.9% van zelfs de kleinste stofdeeltjes op!

  Geen onhandige stekkers en snoeren
  Je kent het vast wel: de stekker is net niet lang genoeg om dat ene vieze hoekje mee te pakken. Met deze draadloze kruimelzuiger kun je vrij door de hele ruimte bewegen. Zodra je klaar bent plaats je hem in het oplaadstation om hem weer op te laden.

  Lange levensduur
  De LifeGoods kruimelzuiger is uitgerust met een 14,8 V 2200 mAh Li-ion batterij. Met een volle accu kun je 30 min aan een stuk stofzuigen. Daarnaast is de accu vervangbaar. Dit houdt in dat wanneer de accu verslijt, je een nieuwe accu in het apparaat kan plaatsen. Zo gaat de kruimelzuiger nog langer mee!

  Geschikt voor dierenharen
  Iedereen met een huisdier weet hoeveel haar ze wel niet loslaten. Zonder je kat of hond zou je waarschijnlijk de helft zo vaak stofzuigen! Daarom bieden wij bij LifeGoods een speciaal opzetstuk dat ideaal is voor dierenharen.

  Lichtgewicht en sterke zuigkracht
  De kruimelzuiger weegt net iets meer dan 1kg. Je draagt hem daarom zonder enige moeite rond. Desondanks heeft hij een stevige zuigkracht van 7.0 kPa met 100W. Hiermee zuig je moeiteloos viezigheid uit de bank, het tapijt of zelfs vloeistof van de vloer.

  LifeGoods kruimelzuiger
  ✔ Draadloos en oplaadbaar
  ✔ Honden- en kattenharen
  ✔ Low-noise functie
  ✔ Vervangbare accu
  ✔ Nat en droog
  ✔ 3 opzetstukjes
  ✔ HEPA filter

  Zuigt ook vloeistof op
  Je kunt de stofzuiger gebruiken voor zowel natte als droge viezigheid. Hiervoor leveren wij ook een uniek rubberen opzetstuk. Dan blijft de vloeistof niet in de borstelharen zitten. Je kunt niet meer dan 100ml aan vloeistof opzuigen.

  Maakt amper geluid
  Hoewel de kruimelzuiger niet volledig geluidloos is, maakt hij enkel een laag, zacht geluid van onder de 7.8dB. Voor huisdieren is dit een comfortabel geluidsniveau. Waar je de kruimelzuiger ook gebruikt, het zal de rust nauwelijks verstoren.

  Geen schadelijke bacteriën en allergenen
  De lucht die uit een stofzuiger komt ruikt soms muf. Onze kruimelzuiger bevat naast het grove filter een extra HEPA filter. Deze vangt 99.9% van de kleine deeltjes op om de verspreiding van bacteriën in de lucht tegen te gaan. Je kunt dit filter handmatig schoonmaken. Omdat jouw gezondheid zeer belangrijk is, leveren wij een gratis tweede HEPA filter.

  Specificaties:
  ▶ Inhoud Verpakking: 1 x kruimelzuiger, 1 x oplaadstation, 1 x borstelmondstuk, 1 x spleetmondstuk, 1 x rubbermondstuk, 1 x EU oplader, 1 x handleiding, 1 x extra HEPA filter, 1 x schoonmaakborstel
  ▶ Merk: LifeGoods
  ▶ Materiaal: PP, ABS Plastic
  ▶ Kleur: Donkergrijs
  ▶ Gewicht: 1005 gram
  ▶ Afmetingen: 39,5 x 11,5 x 13,5 cm
  ▶ Certificaten: CE, GS, FCC, MET
  ▶ Batterij: 2200mAh
  ▶ Levensduur accu: 500+ uur
  ▶ Wattage: 90-100W
  ▶ Voltage: DC 14.8V
  ▶ Input voltage: 100-240V
  ▶ Maximale gebruikstijd: 30 min
  ▶ Oplaadtijd: 270 min
  ▶ Zuigkracht: 7.0kPa+
  ▶ Luchtstroomsnelheid: 18L/S
  ▶ Geluidsniveau: -7.8 dB
  ▶ Stofzak capaciteit: 0.6L
  ▶ Maximale opzuigbare vloeistof: 0.1L
  ▶ Nat en droog: Ja
  ▶ HEPA filter: Ja
  ▶ Draadloos: Ja
  ▶ Oplaadbaar: Ja
  ▶ Geschikt voor dierenharen: Ja
  ▶ Geschikt voor tapijt: Ja
  ▶ Geschikt voor camper: Ja
  ▶ Met steel: Nee

  59,99


  Titel: LifeGoods Snoerloos Kruimelzuiger - Voor Nat en Dr
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000126155472


   

Iets gemorst, of kruimels op de bank? Een grote stofzuiger is niet altijd even praktisch. De draadloze en oplaadbare kruimelzuiger van LifeGoods is compact, weegt bijna niks en heeft een sterke zuigkracht. Je hebt de keuze uit drie opzetstukken, iede....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top