Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Canon PIXMA TS3355 - All-in-One Printer • Canon PIXMA TS3355 - All-in-One Printer

  Canon PIXMA TS3355 - All-in-One Printer Ontdek de multifunctionele Canon PIXMA TS3355 all-in-one inkjetprinter. Ondanks het compacte formaat van de printer, wat ideaal is voor thuisgebruikt, barst de Canon PIXMA TS3350 van de geavanceerde opties. De installatie is heel eenvoudig en wireless connectiviteit is beschikbaar met één druk op de knop.

  Goed om te weten: De meegeleverde cartridges zijn voor 20% gevuld. Bijpassende inktcartridges: Canon PG-545 inktcartridge zwart & Canon PG-545 inktcartridge kleur. Of bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende producten.

  Wil je meer inkt capaciteit? Schaf dan XL cartridges aan.

  Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

  De printer wordt geleverd met een FINE-cartridges - Zwart & Kleur, handleiding en een netsnoer.

  Deze printer kan niet automatisch dubbelzijdig printen. Bediening Bedien de Canon PIXMA TS3355 via het 3,8 cm zwart-wit LCD-scherm en stel de printer razendsnel in dankzij snellere processen.

  Printsnelheid Laat je creativiteit zien met compatibele media – experimenteer met herplakbaar, magnetisch en 13 x 13 cm materiaal voor nog meer creatieve mogelijkheden.

  Verbinding Je maakt verbinding met de printer door wifi direct, hierdoor hoef je je printer niet eerst te verbinden met je thuisnetwerk. Print direct vanaf je mobiele telefoon, laptop of tablet.

  ChromaLife100-inktsysteem Produceer indrukwekkende beelden met behulp van de FINE-cartridges en zorg ervoor dat je foto's er goed uit blijven zien dankzij het ChromaLife100-inktsysteem, waardoor foto's tot wel 100 jaar mooi blijven in een album.


  49,00 49


  Titel: Canon PIXMA TS3355 - All-in-One Printer
  Prijs: € 49,00
  Productcode: 9200000120681520


   

Ontdek de multifunctionele Canon PIXMA TS3355 all-in-one inkjetprinter. Ondanks het compacte formaat van de printer, wat ideaal is voor thuisgebruikt, barst de Canon PIXMA TS3350 van de geavanceerde opties. De installatie is heel eenvoudig en wirele....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top