Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP Compaq Pro 6200 SFF - Desktop


 • HP Compaq Pro 6200 SFF - Desktop
  HP Compaq Pro 6200 SFF - Desktop De HP Compaq 6200 Pro bevat beproefde pc-modules en -componenten, die ontworpen zijn volgens de strenge standaarden voor business pc's. De 6200 Pro serie is beschikbaar in twee vertrouwde modellen en voorziet in vrijwel alle dagelijkse computerbehoeften.

  Kenmerken

  Verbeteringen in technologie
  - De HP Compaq 6200 Pro is erop gebouwd om zijn gehele leven maximaal te presteren en beschikt over de juiste functionaliteit voor uw bedrijf.
  - Verbeteringen in het SDRAM systeemgeheugen en de Serial ATA schijftechnologie, plus de nieuwste Intel business pc-technologie, ondersteunen tal van functies om efficiënt te werken.
  - Ingebouwde ondersteuning voor twee onafhankelijke monitoren en draadloze NIC-opties verhogen de productiviteit en maken uw werkplekken praktischer.
  - Met ENERGY STAR®-gekwalificeerde, EPEAT® Gold-gecertificeerde modellen werkt u milieuvriendelijker en dalen uw operationele kosten.

  Gebouwd voor zakelijk gebruik
  - Door kenmerken zoals het Intel Stable Image Platform programma en een minimum levenscyclus van 12 maanden, wat een efficiënte planning, implementatie en migratie van pc's mogelijk maakt, ondersteunt hij een stabiele, goed te beheren omgeving.
  - Lijningangen en -uitgangen en USB-poorten bevinden zich aan de voorzijde. Twee flexibele chassisopties maken het mogelijk de pc te kiezen die bij uw werkplek en uw uitbreidingsbehoeften past.
  - Met HP's exclusieve Power Assistant applicatie kunt u de voedingsinstellingen van uw pc optimaliseren. Een besturingspaneel geeft u controle over het stroomverbruik van de pc.

  Stabiliteit en gemakkelijk beheer
  - HP BIOS helpt bedrijven controle te houden over hun pc-park. U krijgt technologie om de pc in uw bedrijf te integreren, hem te traceren en het thermische en voedingsbeheer te regelen.
  - Diagnostische en serviceinformatie maakt het uitvoeren van upgrades eenvoudiger en zorgt dat u altijd over de laatste levenscyclusinformatie beschikt.
  - De ingebouwde TPM 1.2-compatibele beveiligingschip, uitschakelbare USB-poorten en beveiligingssloten voor HP business pc's bieden essentiële bescherming voor de hardware en data van uw bedrijf.
  - HP Services beschermt u met snelle, responsieve support voor een vlotte probleemoplossing via de HP standaardgarantie, die onderdelen, arbeid, onsite reparatie en 9 u/24, 5 d/7 telefonische support omvat. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.

  139


  Titel: HP Compaq Pro 6200 SFF - Desktop
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000010261775


   

De HP Compaq 6200 Pro bevat beproefde pc-modules en -componenten, die ontworpen zijn volgens de strenge standaarden voor business pc's. De 6200 Pro serie is beschikbaar in twee vertrouwde modellen en voorziet in vrijwel alle dagelijkse computerbehoef....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top