AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa

HP Elitebook 8470p - Refurbished i5 laptop


 • HP Elitebook 8470p - Refurbished i5 laptop
  HP Elitebook 8470p - Refurbished i5 laptop De absolute Elite onder de laptops; De HP Elitebook 8470p. Levert extreme prestaties dankzij supersnelle 3e generatie Intel Core i5-3320M processor! Deze refurbished laptop is onvoorstelbaar snel met 4GB intern geheugen en voorzien van de allerlaatste technische snufjes.
  Ideaal voor zware bewerkingen zoals grafisch tekenen en games. Zeer compleet uitgerust met een Cardreader, E-Sata, Firewire, en Displayport. Op de 320GB harde schijf is Windows 10 gëinstalleerd.

  Intel Core i5 processor:
  Deze Intel Core i5 processor levert extreme prestaties geschikt voor het echte zware werk! De Intel Core i5 processor is uniek omdat deze bestaat uit 2 of 4 kernen (processoren) Ook is de Intel Core i5 uitgerust met een GPU en DDR3 geheugencontroller voor betere grafische prestaties. Dankzij de slimme techniek in deze processor is deze processor niet alleen heel snel, maar ook heel energiezuinig. Deze processor in combinatie met 4GB geheugen maken dit een echte krachtpatser die werkelijk alles aan kan!

  Harde schijf:
  Meer dan ruim voldoende opslagcapaciteit op deze 320GB harde schijf. Op deze 320GB harde schijf is er genoeg ruimte voor heel veel foto's, video's en muziek.
  Met een capaciteit van 320GB is genoeg ruimte voor meer dan 65.000 foto's of muziekbestanden.

  Windows 10:
  Windows 10 is je partner als je dingen gedaan wilt krijgen. Snel opstarten, een bekend maar uitgebreid startmenu en geweldige nieuwe manieren om taken uit te voeren, zelfs op verschillende apparaten. Je zult de innovatieve functies zeker waarderen, zoals een gloednieuwe browser voor je online activiteiten.

  Ex-lease laptops:
  Dit zijn tweedehands laptops die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. Deze laptops zijn afkomstig van grote bedrijven en faillissementen en worden door ons uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. Alle laptops worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie en 3 maanden garantie op de accu. Alle accu's verkeren in zeer goede staat!

  265


  Titel: HP Elitebook 8470p - Refurbished i5 laptop
  Prijs: € 265,00
  Productcode: 9200000064078630


   

De absolute Elite onder de laptops; De HP Elitebook 8470p. Levert extreme prestaties dankzij supersnelle 3e generatie Intel Core i5-3320M processor! Deze refurbished laptop is onvoorstelbaar snel met 4GB intern geheugen en voorzien van de allerlaatst....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top