Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Swilix Vloerbeschermer - Bureaustoelmat PVC - Voor


 • Swilix Vloerbeschermer - Bureaustoelmat PVC - Voor
  Swilix Vloerbeschermer - Bureaustoelmat PVC - Voor ⇒ Als u de hele dag op kantoor zit is het fijn als u zich gemakkelijk kunt voortbewegen tussen uw bureau en de archiefkast. Swilix maakt dit voor u mogelijk met deze transparante vloerbeschermer. De toevoeging van deze transparante stoelmat voor harde vloeren zorgt voor een schoon gevoel en geeft een stijlvolle uitstraling aan uw kantoor.
  De Swilix vloerbeschermer met de afmeting 90x120cm is geschikt voor harde vloeren. De bureaustoelmat is uitermate geschikt voor het beschermen van de vloer op uw werkplek. Omdat de vloermat transparant is houdt u de mooie uitstraling van uw houten- of stenenvloer en beschermt u het toch tegen beschadigingen en slijtage. Deze vloermat is een goede en goedkope oplossing voor vloerbescherming.

  Beschermt vloeroppervlakken
  Een vloer is een investering voor een langere periode, mits er goed met de vloer wordt omgegaan. Vloeren zijn aan slijtage onderhevig. Ook rollende wielen van bureaustoelen doen de toplaag geen goed. Zonde, want een vloer vervangen is een dure grap en een hoop werk. Om dit te voorkomen, gebruik je de Swilix vloerbeschermers. Vloerbeschermers voor bureaustoelen worden voornamelijk gemaakt van PVC. Ze zijn dus zeer duurzaam en zelf ook weer te recyclen. Bovendien beschermen vloerbeschermers ook tegen vuil en knoeien, wat de hygiëne van de werkplekken ten goede komt.
  Niet alleen is het fijn dat jouw vloer langer meegaat, ook zul jes geruisloos kunnen werken. Vloermatten dempen namelijk het geluid dat een rollende bureaustoel produceert. Bovendien behoort strepen van de vloer afboenen ook tot het verleden, wanneer je elke werkplek van een vloermat voorziet. Mocht iemand iets op de vloermat morsen, dan is het een kwestie van schoonmaken met een goede allesreiniger. Door het gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk af te nemen en schoon te maken. Een onderhoudsvriendelijke oplossing dus om jouw vloer te beschermen.

  Kenmerken:
  ▶ Gemaakt van duurzaam polypropyleen dat uw vloeren beschermt en dagelijkse slijtage veroorzaakt.
  ▶ Super duurzaam materiaal en zeer gemakkelijk schoon te maken.
  ▶ Voor harde vloeren
  ▶ Antislipfunctie - De stoel zal niet gemakkelijk bewegen.
  ▶ Simpel te gebruiken
  ▶ Licht en verplaatsbaar

  Stevig PVC Materiaal
  De Swilix bureaustoelmat is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat, voorzien van een antisliplaag en hij heeft een afmeting van 120 x 90 cm. Omdat de vloermat transparant is houdt u de mooie uitstraling van uw houten- of stenenvloer en beschermt u het toch tegen beschadigingen en slijtage. Specificaties:
  ✔️ Merk: Swilix
  ✔️ Materiaal: PVC
  ✔️ Kleur: Transparant
  ✔️ Afmetingen: 90x120cm

  1. Om verpakkingsruimte te besparen, worden deze matten opgerold wanneer ze worden verpakt. In dergelijke gevallen kan het enkele uren duren voordat het PVC-materiaal terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm nadat het is uitgepakt.
  2. Houd uit de buurt van vuur of extreme hitte.

  29,95


  Titel: Swilix Vloerbeschermer - Bureaustoelmat PVC - Voor
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000117124882


   

⇒ Als u de hele dag op kantoor zit is het fijn als u zich gemakkelijk kunt voortbewegen tussen uw bureau en de archiefkast. Swilix maakt dit voor u mogelijk met deze transparante vloerbeschermer. De toevoeging van deze transparante stoelmat voor har....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top