Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lenovo IdeaPad Slim 1-11AST-05 81VR001HMH - Laptop


 • Lenovo IdeaPad Slim 1-11AST-05 81VR001HMH - Laptop
  Lenovo IdeaPad Slim 1-11AST-05 81VR001HMH - Laptop Deze Lenovo IdeaPad Slim 1 laptop adviseren wij voor dagelijks gebruik zoals internetten, mailen en het typen van verslagen tijdens je studie. Dankzij het compacte formaat en het lichtgewicht, neem je deze laptop overal mee naartoe. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in PowerPoint. Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: ✖ Films en series kijken in Full HD: Geen hoge beeldkwaliteit door de lagere HD resolutie.
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. De Lenovo IdeaPad Slim 1-11AST-05 81VR001HMH is een snelle basislaptop. De AMD A4 processor en 4 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. Het 64 GB flashgeheugen werkt sneller dan een traditionele harde schijf en is daarnaast ook stiller. Door de beperkte opslagcapaciteit is het aanbevolen gebruik te maken van cloudopslag of een externe geheugenkaart. Een 11.6 inch is qua grootte te vergelijken met een tablet, handig voor op de bank of op vakantie. Met deze laptop kun je 8 uur lang werken zonder op te laden. Het HD-scherm biedt een gemiddelde beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series. ℹ Goed om te weten - Deze laptop is voorzien van Windows 10 S. Het is mogelijk kosteloos over te stappen naar Windows 10 Home.
  - De behuizing is gemaakt van Kunstof
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler
  - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord

  249


  Titel: Lenovo IdeaPad Slim 1-11AST-05 81VR001HMH - Laptop
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9200000127520180


   

Deze Lenovo IdeaPad Slim 1 laptop adviseren wij voor dagelijks gebruik zoals internetten, mailen en het typen van verslagen tijdens je studie. Dankzij het compacte formaat en het lichtgewicht, neem je deze laptop overal mee naartoe. Onze specialist....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top