Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Zelfklevende stopcontact beveiliging 20 stuks | St


 • Zelfklevende stopcontact beveiliging 20 stuks | St
  Zelfklevende stopcontact beveiliging 20 stuks | St Deze zelfklevende stopcontact beveiliging van USME is kindveilig, gebruiksvriendelijk en ideaal voor elk huishouden met baby's, kinderen en/of huisdieren. Door het draaimechanisme is de stopcontactwanddoos goed afgedekt en kunnen baby's, kleine kinderen en huisdieren niet worden blootgesteld aan elektriciteit.
  Het draaimechanisme aan de voorkant van de stopcontactbeschermer is lastig met de vinger te draaien waardoor de stopcontactwanddoos voorzien is van kinderbeveiliging. Door het gebruik van deze zelfklevende stopcontactbeveiliging hoef je je niet langer zorgen te maken over de veiligheid van baby's, kinderen en/of huisdieren.
  Tips Zorg er voor dat al de laaghangende stopcontactwanddozen zijn afgedekt met deze USME stopcontactbeveiliger. Het is namelijk gevaarlijk voor baby's, kinderen en huisdieren om aan de elektriciteitspunten te zitten. Kinderen die kruipen kunnen per ongeluk of onbewust hun vingers in het stopcontactwanddoos steken, waardoor zij onder stroom komen te staan.
  Zorg er tevens voor dat de stopcontact beschermer niet in aanraking komt met water. Water doet elektriciteit namelijk geleiden. Ondanks de stopcontactbescherming is het raadzaam het contact met water te vermeiden.
  Kindveilig draaimechanisme Deze beveiligde stopcontactbeschermers creëren een veilige omgeving voor baby's, kinderen en huisdieren.
  Zelfklevende stopcontactbeveiliging - Kind- en dierveilig product - Compact - Gebruiksvriendelijk - Hoge kwaliteit - 3M sticker
  Hoge kwaliteit De stopcontactbeschermers zijn van hoge kwaliteit, beschikken over een 3M sticker en zijn handmatig samengesteld.
  Gebruiksvriendelijk Deze stopcontactbeveiligers zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bevestigen. Met minimale inspanning kan een stekker al draaiend in het stopcontact worden geschoven.
  Specificaties - Inhoud verpakking: 20 stuks - Materiaal: ABS - Kleur: Wit - Gewicht: 74 gram - Afmeting: 32,4 x 35,6 x 0,3 mm - 3M sticker - Kinderbeveiliging - Ideaal voor in huis en op elk stopcontact
  Deze zelfklevende stopcontact beveiliging van USME zorgen er voor dat uw huis weer een veilige plaats is voor kinderen en huisdieren.
  2020 USME © All rights reserved.

  14,95


  Titel: Zelfklevende stopcontact beveiliging 20 stuks | St
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000114304212


   

Deze zelfklevende stopcontact beveiliging van USME is kindveilig, gebruiksvriendelijk en ideaal voor elk huishouden met baby's, kinderen en/of huisdieren. Door het draaimechanisme is de stopcontactwanddoos goed afgedekt en kunnen baby's, kleine kin....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top