Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

7 Wonders Duel - Bordspel


 • 7 Wonders Duel - Bordspel
  7 Wonders Duel - Bordspel Het bordspel 7 Wonders Duel is het 7 Wonders spel dat speciaal is ontwikkeld voor 2 spelers. In dit bordspel is elke speler een leider van een beschaving die prestigieuze gebouwen en wonderen moet bouwen.

  7 Wonders Duel speelt zich af in drie tijdperken. In elk tijdperk kun je wetenschappelijke ontwikkelingen doen, je leger versterken en muntstukken winnen om een beschaving te creëren en wonderen te verrichten. Er zijn drie manieren om het spel te winnen: militaire overheersing, wetenschappelijke overheersing en burgerlijke overwinning. Militaire en wetenschappelijke overwinningen kunnen gedurende het hele spel plaatsvinden. Het spel zal dan ook direct eindigen. Als aan het einde van het derde tijdperk niemand het spel heeft gewonnen, wint de speler met de meeste overwinningspunten.
  Inhoud 1 speelbord 66 tijdperkkaarten 7 gildekaarten 12 wonderkaarten 4 militaire fiches 10 vooruitgangsfiches 1 pion 31 muntstukken 1 scoreboekje 1 helpblad Spelregels

  29,34


  Titel: 7 Wonders Duel - Bordspel
  Prijs: € 29,34
  Productcode: 9200000062721097


   

Het bordspel 7 Wonders Duel is het 7 Wonders spel dat speciaal is ontwikkeld voor 2 spelers. In dit bordspel is elke speler een leider van een beschaving die prestigieuze gebouwen en wonderen moet bouwen.

7 Wonders Duel speelt zich af in drie tijd....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top