Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kärcher T-Racer T450 oppervlaktereiniger - Terrasr • Kärcher T-Racer T450 oppervlaktereiniger - Terrasreiniger

  Kärcher T-Racer T450 oppervlaktereiniger - Terrasr Nog sneller je terras reinigen met een hogedrukreiniger? Dan biedt de T-450 terrasreiniger uitkomst! Deze oppervlaktereiniger (hogedrukreiniger accessoire) is geschikt voor K4, K5 en K7 hogedrukreiniger modellen van Kärcher. De T-450 zorgt er voor dat je 50% sneller kan werken dan met een sproeilans. Binnen in de kap, die beschermd tegen opspattend water, zitten twee roterende stralen. Door deze draaiende stralen kan in korte tijd grote hoeveelheden vuil verwijderd worden.

  De oppervlaktereiniger heeft een ‘hovercraft-effect’ en is daardoor heel eenvoudig te hanteren. Met behulp van de extra powersproeier in de punt van de T-450 kun je perfect tot in de hoekjes reinigen.

  De oppervlaktereiniger is niet alleen geschikt voor horizontale oppervlakken maar kan ook verticaal gebruikt worden dankzij de stevige handgrepen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een garagedeur schoon te maken.

  100


  Titel: Kärcher T-Racer T450 oppervlaktereiniger - Terrasr
  Prijs: € 100,00
  Productcode: 9200000038782845


   

Nog sneller je terras reinigen met een hogedrukreiniger? Dan biedt de T-450 terrasreiniger uitkomst! Deze oppervlaktereiniger (hogedrukreiniger accessoire) is geschikt voor K4, K5 en K7 hogedrukreiniger modellen van Kärcher. De T-450 zorgt er voor da....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top