Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kobo Clara HD e-Reader Premium Hoes Case Cover Don • Kobo Clara HD e-Reader Premium Hoes Case Cover Donker Blauw - Stand - Beschermhoes - Sleepcover - Hoesje - Digitale

  Kobo Clara HD e-Reader Premium Hoes Case Cover Don Ben jij op zoek naar een mooie, luxe en veelzijdige hoes voor jouw nieuwe Kobo Clara HD E-reader? Gevonden... Dit is de beste hoes voor jouw e-reader! E-readers, een hele hoop Nederlanders hebben er wel een in huis. Ze zijn dan ook super makkelijk, dankzij een E reader zal je op ieder moment van de dag kunnen ontspannen met een digitaal boekje op schoot. Je wilt natuurlijk wel hebben dat jouw E reader optimaal beschermd is. Hoe kun je jouw E-reader op de meest eenvoudige manier beschermen? Door te kiezen voor deze Kobo Clara HD Case natuurlijk!
  Hét hoesje voor alle Kobo Clara HD bezitters
  De Kobo Clara HD Case die je hier ziet staan is dé aanwinst voor iedere bezitter van een Kobo Clara HD. Door middel van het flexibele ontwerp en de hoogwaardige materialen zal jouw E-reader ten alle tijden beschermd zijn. Dankzij de flap aan de voorkant zal hij ook nog eens beschermd zijn in je tas, hierdoor zal je nooit meer te maken krijgen met kleine krasjes of beschadigingen. Kies vandaag nog voor deze Kobo Clara HD Case en voorzie jouw een Kobo Clara HD van de beste bescherming die je maar zult vinden.

  Veel mogelijke standen
  Iedereen heeft zo zijn eigen leeshoek als het aankomt op een digitaal hoek. De een vindt het fijn om de E reader in zijn hand te houden, de ander zet hem toch liever op tafel neer. Door de vele soorten standen die je kunt gebruiken met dit hoesje is deze Kobo Clara HD Case ideaal om in huis te hebben. Deze verscheidenheid aan soorten standen maakt het mogelijk om de Kobo Clara HD Case zo neer te zetten dat deze perfect te lezen is.

  Functies van de E reader behouden
  Eén van de dingen waar veel hoesjes de mist mee in gaan is dat zij de knoppen afsluiten. Bij onze Kobo Clara HD Case heb je hier geen last meer van, dankzij het bijzondere ontwerp zijn alle functies nog altijd te gebruiken. De knoppen om de slaapstand aan te zetten, de schuifjes voor de helderheid en de homepage knop. Naast deze functies beschikt onze Kobo Clara HD Case over een speciale Wake en Sleep modus. Wanneer je het hoesje opent gaat het scherm gelijk aan, hierdoor kun je binnen enkele seconden al beginnen met lezen. Super handig voor als je on the go bent!

  Super veel voordelen:
  ✔ Veel mogelijke standen
  ✔ Hoogwaardig materiaal
  ✔ Uitstekend geschikt voor de Kobo Clara HD
  ✔ Flexibel, biedt voldoende ondersteuning
  ✔ Handige Sleep Wake functie door magneten

  20,00 20


  Titel: Kobo Clara HD e-Reader Premium Hoes Case Cover Don
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9200000129157326


   

Ben jij op zoek naar een mooie, luxe en veelzijdige hoes voor jouw nieuwe Kobo Clara HD E-reader? Gevonden... Dit is de beste hoes voor jouw e-reader! E-readers, een hele hoop Nederlanders hebben er wel een in huis. Ze zijn dan ook super makkelijk, d....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top