Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Fujitsu Q920 (Refurbished) - i5 Desktop - 8GB - 12


 • Fujitsu Q920 (Refurbished) - i5 Desktop - 8GB - 12
  Fujitsu Q920 (Refurbished) - i5 Desktop - 8GB - 12 Onze specialist adviseert deze Desktop voor: ✔ Professioneel gebruik: Deze HP Desktop heeft een krachtige Core i5 processor ✔ Multi-media: Deze Desktop is goed geschikt foto- en videobewerking.
  Een refurbished Computer: + Zo goed als nieuw: Deze refurbished Computer is erg snel en ziet er zo goed als nieuw uit. + Goed voor het milieu: Een refurbished computer is niet alleen voordelig, maar ook erg goed voor het milieu.
  Deze desktop wordt niet aanbevolen voor: - Gaming: Heeft geen videokaart voor het spelen van de meest recente games.
  Fujitsu Q920: De Fujitsu Q920 is een high-end desktop met een extra compact formaat. Je kan deze desktop gebruiken voor normaal gebruik, maar is ook zeer goed geschikt voor zware applicaties en toepassingen door de krachtige Intel Core i5-4570 processor met 8GB werkgeheugen. Ook start deze desktop heel erg snel op door de 128GB SSD. Een zeer complete desktop die beschikt over andere USB3.0, DVI en Displayport. Ook goed geschikt voor gebruik als mediabox.
  Green Choice Refurb: Een Green Choice Refurb product is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben. Een Green Choice Refurb desktop ziet er zo goed als nieuw uit en is ook net zo snel als een gemiddelde nieuwe desktop. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen. Startklaar met de nieuwste software incl. de laatste updates én ook nog eens heel goed voor het milieu. Een Green Choice Refurb product is op duurzame wijze refurbished. Geïnstalleerd en getest met duurzame energie én verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk.
  Goed om te weten: ✔ Deze Desktop heeft een i5-4570T processor met 8GB werkgeheugen ✔ Start extra snel op door de SSD. ✔ Green Choice Refurb: De beste kwaliteit refurbished. ✔ Up-to-date Windows 10

  239,99


  Titel: Fujitsu Q920 (Refurbished) - i5 Desktop - 8GB - 12
  Prijs: € 239,99
  Productcode: 9300000000484553


   

Onze specialist adviseert deze Desktop voor: ✔ Professioneel gebruik: Deze HP Desktop heeft een krachtige Core i5 processor ✔ Multi-media: Deze Desktop is goed geschikt foto- en videobewerking.
Een refurbished Computer: + Zo goed ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top