Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nutrilon 4 Dreumes Groeimelk - Flesvoeding - 800 g • Nutrilon 4 Dreumes Groeimelk - Flesvoeding - 800 gram

  Nutrilon 4 Dreumes Groeimelk - Flesvoeding - 800 g Nutrilon Dreumesmelk 4 met Pronutra is een flesvoeding groeimelk, speciaal afgestemd op de behoefte van kindjes van 1-2 jaar.

  Nutrilon Dreumesmelk 4 met Pronutra bevat een unieke mix van ingrediënten die het immuunsysteem en ook de hersenontwikkeling ondersteunt.

  Nutrilon 4 Dreumesmelk bevat de vitamines A, C en D. Daarnaast bevat het ijzer, omdat uit onderzoek blijkt dat 68% van de Nederlandse kindjes (1-3 jaar) minder ijzer binnenkrijgt dan wordt aanbevolen. Ook bevat het onverzadigde omega-vetzuren DHA/AA.

  Gezien de grote vraag naar zuigelingenvoeding en de beperkte beschikbaarheid daarvan, kunnen wij u per adres slechts een beperkte hoeveelheid van dit product leveren. Wij kunnen per adres maximaal 4 stuks Nutrilon standaard zuigelingenvoeding (poeders) per week leveren. Indien u toch meer bestelt per week zijn wij genoodzaakt om uw volledige bestelling te annuleren.

  Belangrijk:

  Dit product wordt geschaard onder de categorie ‘Zuigelingenvoeding’. Dit is een alternatief voor borstvoeding. Borstvoeding verdient echter de voorkeur. Er bestaat namelijk een wetenschappelijke consensus dat moedermelk de beste voeding is voor gezonde zuigelingen. Het Voedingscentrum draagt dit standpunt ook uit.

  De aanbeveling geldt dat het product alleen gebruikt dient te worden op advies van onafhankelijke deskundigen op het gebied van geneeskunde, voeding of farmaceutische wetenschap of van personen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind.

  13,99


  Titel: Nutrilon 4 Dreumes Groeimelk - Flesvoeding - 800 g
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000011043103


   

Nutrilon Dreumesmelk 4 met Pronutra is een flesvoeding groeimelk, speciaal afgestemd op de behoefte van kindjes van 1-2 jaar.

Nutrilon Dreumesmelk 4 met Pronutra bevat een unieke mix van ingrediënten die het immuunsysteem en ook de hersenontwikkel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top