Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Gadgy Wifi Led Strip - 5 Meter - RGB verlichting –


 • Gadgy Wifi Led Strip - 5 Meter - RGB verlichting –
  Gadgy Wifi Led Strip - 5 Meter - RGB verlichting – Met deze RGB ledstrip creëer je de perfecte sfeer in huis! Kies je favoriete kleur en bedien eenvoudig met stemcommando’s, de afstandsbediening of met de app op je telefoon.

  •Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of via de App op je telefoon. Koppel met Google Home of Amazon Alexa en maak van deze Led Strip een echte ‘Smart Home’ verlichting. Bedien vanaf elke locatie, ook buitenshuis koppel aan andere slimme apparaten of verlichting.

  •Kies de perfecte sfeer voor je woonkamer, slaapkamer of keuken. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren en de lichtsterkte is volledig instelbaar. Maak scenes, sla je favorieten op of laat de verlichting op muziek reageren tijdens een feestje!

  •Installeren zonder schroeven of boren. Eenvoudig op maat te knippen en te bevestigen met de plakstrip. De flexibele strip kan in alle bochten gevormd worden en is superdun en small zodat je het op alle mogelijke plekken kunt gebruiken.

  •Lange Levensduur. De krachtige 5050 LED’s gaan zeker 50.000 branduren mee en zijn zeer energiezuinig.

  •5 Meter Lengte. De Led strip is maar liefst 5 meter lang en gemakkelijk op maat te knippen op het merkteken. Mocht je niet voldoende hebben dan kan je een 2e kopen en ze aan elkaar koppelen.
  Er is ook een Gadgy Ledstrip van 10 mtr.

  Deze Led Strip is een fantastische aanvulling op je verlichting in huis. Gebruik hem in de woonkamer, slaapkamer, keuken of zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer. De Led Strip is IP 65 waterdicht en kan prima tegen water. LET OP: Dit geldt alleen voor de strip zelf, niet voor de wifimodule en adapter.

  Kies je favoriete kleur, lichtsterkte via de afstandsbediening of via de app op je telefoon. Nog gemakkelijker, koppel de Ledstrip aan je Google Home of Amazon Alexa en bedien met je stem. Bijvoorbeeld ‘Hey Google Strip aan’

  De Ledstrip is gemakkelijk en zonder gereedschap te bevestigen. De levering omvat het complete pakket inclusief adapter. Knip de strip op maat bij de aangegeven merktekens en zorg dat de ondergrond glad, goed droog, stofvrij en vetvrij is.

  Koppel de adapter aan de led strip en plug de stekker in het stopcontact.

  29,95


  Titel: Gadgy Wifi Led Strip - 5 Meter - RGB verlichting –
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000130993846


   

Met deze RGB ledstrip creëer je de perfecte sfeer in huis! Kies je favoriete kleur en bedien eenvoudig met stemcommando’s, de afstandsbediening of met de app op je telefoon.

•Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of via de App op je telef....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top