Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

YUCONN Hygrometer - Weerstation - Thermometer Binn • YUCONN Hygrometer - Weerstation - Thermometer Binnen - Digitaal Thermometer En Luchtvochtigheidsmeter - Inclusief Batterij en Plakstrip

  YUCONN Hygrometer - Weerstation - Thermometer Binn Voor velen een herkenbaar probleem: een te hoge of een te lage luchtvochtigheid in huis. Steeds meer mensen klagen over hoofdpijn, een droge keel of moeten vaker hoesten. Door een goed geïsoleerd huis, heb je het niet meer snel koud, echter een nadeel hiervan is dat de luchtvochtigheid kan dalen. Vooral als het buiten erg koud is en binnen de verwarming/ open haard aan staat zal je dit al snel merken. Dit brengt de nodige gezondheidsklachten met zich mee. De YUCONN Hygrometer biedt de oplossing om de luchtvochtigheid en temperatuur nauwkeurig te meten om zo de ideale en gezonde leefomgeving te creeëren. De hygrometer van Yuconn meet naast de luchtvochtigheid ook de temperatuur. Duidelijke LCD-scherm De vochtigheidstemperatuurmeter met 4cm LCD-scherm met een strakke en dunne rand, is deze gemakkelijk af te lezen vanuit elke hoek en afstand. Het is compact en licht van gewicht en daarom makkelijk mee te nemen.

  Hoge nauwkeurigheid en snelle vernieuwing Digitale binnenthermometer wordt elke 10 seconden vernieuwd om u bijgewerkt en de laatste metingen te bieden. Breed meetbereik dat temperaturen meet van 14,2˚F ~ 140˚F (-9,9 ℃ ~ 60 ℃) en vochtigheid van 20% ~ 95%. Het temperatuurnauwkeurigheidsbereik is ongeveer ± 1 ℃, terwijl de vochtigheidsnauwkeurigheid ± 3% RH is. Slim ontwerp met 2 montage-opties Vochtigheidstemperatuurmeter heeft meerdere montage-opties: tafelstandaard, plakstrip voor achterkant. Met zelfklevende pads kun je plakken of plaatsen waar je maar wilt, zoals koelkast, aanrecht, woonkamer, babykamer, keuken, kelder, kantoor, serre, kantoor, tuin en kelder.
  Batterijvoeding en tijdinstelling Wordt geleverd met 1 CR2032-knoopbatterijen Lithium 3 volt. De batterij kan 12 - 16 maanden mee.

  LET OP!! Verschil lithium batterij(knoopcel) en Alkaline(AAA/AA)
  - Lithium CR batterij gaan langer mee dan de Alkaline, zijn beter bestand tegen vorst en kunnen een hoger piekvermogen leveren!
  - Alkaline batterijen gaan korter mee (ongeveer 7 maanden), zijn belastend voor het milieu, en zijn op langer termijn duurder.


  5 jaar fabrieksgarantie Wij staan achter ons product betreft de kwaliteit en duurzaamheid. Yuconn geeft je daarom 5 jaar garantie op dit product vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice voor product gerelateerde problemen.

  100% tevredenheidsgarantie Bij YUCONN leveren wij 100% kwaliteit en kunnen daarom 100% tevredenheidsgarantie aanbieden. Dit houdt in dat je de hygrometer 30 dagen mag uitproberen. Ben je niet tevreden, stuur dan de hygrometer(met verpakking) terug zonder gezeur. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel via e-mail als telefonisch erg goed bereikbaar.

  11,85 11,85


  Titel: YUCONN Hygrometer - Weerstation - Thermometer Binn
  Prijs: € 11,85
  Productcode: 9300000039079061


   

Voor velen een herkenbaar probleem: een te hoge of een te lage luchtvochtigheid in huis. Steeds meer mensen klagen over hoofdpijn, een droge keel of moeten vaker hoesten. Door een goed geïsoleerd huis, heb je het niet meer snel koud, echter een nade....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top