Wat is Keltisch zeezout? Keltisch zeezout (Celtic seasalt) wordt handmatig gewonnen volgens een traditionele, meer dan 2000 jaar oude Keltische methode in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Van alle zouten die verkrijgbaar zijn heeft Keltisch zout het laagste gehalte aan natrium, namelijk 89,7%. Dit maakt Keltisch zout zachter en vriendelijker dan andere zouten. Keltisch zeezout heeft een grijze kleur doordat het zeezout zich mengt met verschillende kleimineralen. Keltisch zeezout is hierdoor mineralenrijker dan andere vormen van zout. Omdat het zout niet gewassen wordt blijven alle mineralen behouden. De klei moerassen zorgen er daarnaast voor dat Keltisch zeezout op een natuurlijke manier gezuiverd wordt en daardoor vervuilingsvrij is. Het voordeel van natuurlijk ongeraffineerd zout is dat je er veel minder van nodig hebt dan bij gewoon tafelzout, aangezien de smaak veel uitgesprokener is.
Geschikt om sole van te maken Sole is een mineraalrijke drank van Keltisch zeezout en water.
Wat is het verschil tussen Keltisch zeezout en gewoon tafelzout? Keltisch zeezout is onbewerkt, bevat geen toevoegingen zoals antiklontermiddelen en behoudt zijn natuurlijke mineralen. Tafelzout is geraffineerd, bevat meestal alleen natriumchloride en is vaak verrijkt met jodium.
Hoe gebruik je Keltisch zeezout in de keuken? Keltisch zeezout kan je op verschillende manieren gebruiken: Als tafelzout of kookzout In fermentaties (zoals zuurkool of kefir) In sole (een mineraalrijke zoutoplossing voor nuchtere inname) Bij sportdranken of elektrolytenmengsels Over Mattisson Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
Keltisch Zeezout Grof – Mattisson Keltisch zeezout wordt handmatig gewonnen in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Het heeft een lager natriumgehalte en bevat van nature mineralen dankzij de ongewassen, ruwe structuur. 100% puur en ongeraffineerd Rijk aan mineralen en sporenelementen Geschikt voor culinair gebruik en als badzout Gebruik en dosering Te gebruiken als keukenzout of voor het maken van sole (mineraalrijke drank). Bewaaradvies Droog en afgesloten bewaren. Ingrediënten 100% Guérande Keltisch Zeezout. Inhoud Deze verpakking bevat 1 kg grof Keltisch zeezout. Over Mattisson Mattisson staat voor hoogwaardige en duurzame producten, waarbij puurheid en kwaliteit voorop staan. Wij bieden een breed assortiment aan supplementen en gezondheidsproducten voor een bewuste levensstijl.
Wat is Keltisch zeezout? Keltisch zeezout (Celtic seasalt) wordt handmatig gewonnen volgens een traditionele, meer dan 2000 jaar oude Keltische methode in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Van alle zouten die verkrijgbaar zijn heeft Keltisch zout het laagste gehalte aan natrium, namelijk 89,7%. Dit maakt Keltisch zout zachter en vriendelijker dan andere zouten.? Keltisch zeezout heeft een grijze kleur doordat het zeezout zich mengt met verschillende kleimineralen. Keltisch zeezout is hierdoor mineralenrijker dan andere vormen van zout. Omdat het zout niet gewassen wordt blijven alle mineralen behouden. De klei moerassen zorgen er daarnaast voor dat Keltisch zeezout op een natuurlijke manier gezuiverd wordt en daardoor vervuilingsvrij is. Het voordeel van 'natuurlijk' ongeraffineerd zout is dat je er veel minder van nodig hebt dan bij 'gewoon' tafelzout, aangezien de smaak veel uitgesprokener is. Wat is gedroogd Keltisch zeezout? In tegenstelling tot het reguliere keltisch zeezout is deze variant gedroogd en vervolgens gezeefd tot 5mm. Het zout is op lage temperatuur gedroogd, waardoor de samenstelling intact blijft. Vervolgens wordt het gedroogde zout met behulp van een trechter van voedselveilig plastic in de molens gedaan. Geschikt om sole van te maken Sole is een mineraalrijke drank van Keltisch zeezout en water. Wat is het verschil tussen Keltisch zeezout en gewoon tafelzout? Keltisch zeezout is onbewerkt, bevat geen toevoegingen zoals antiklontermiddelen en behoudt zijn natuurlijke mineralen. Tafelzout is geraffineerd, bevat meestal alleen natriumchloride en is vaak verrijkt met jodium. Hoe gebruik je Keltisch zeezout in de keuken? Keltisch zeezout kan je op verschillende manieren gebruiken: Als tafelzout of kookzout In fermentaties (zoals zuurkool of kefir) In sole (een mineraalrijke zoutoplossing voor nuchtere inname) Bij sportdranken of elektrolytenmengsels Over Mattisson Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
Wat is Keltisch zeezout? Keltisch zeezout (Celtic seasalt) wordt handmatig gewonnen volgens een traditionele, meer dan 2000 jaar oude Keltische methode in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Van alle zouten die verkrijgbaar zijn heeft Keltisch zout het laagste gehalte aan natrium, namelijk 89,7%. Dit maakt Keltisch zout zachter en vriendelijker dan andere zouten.? Keltisch zeezout heeft een grijze kleur doordat het zeezout zich mengt met verschillende kleimineralen. Keltisch zeezout is hierdoor mineralenrijker dan andere vormen van zout. Omdat het zout niet gewassen wordt blijven alle mineralen behouden. De klei moerassen zorgen er daarnaast voor dat Keltisch zeezout op een natuurlijke manier gezuiverd wordt en daardoor vervuilingsvrij is. Het voordeel van 'natuurlijk' ongeraffineerd zout is dat je er veel minder van nodig hebt dan bij 'gewoon' tafelzout, aangezien de smaak veel uitgesprokener is. Wat is gedroogd Keltisch zeezout? In tegenstelling tot traditioneel Keltisch zeezout, ondergaat deze variant een droogproces en wordt vervolgens gezeefd tot een korrelgrootte van 5 mm. Het zout wordt op lage temperatuur gedroogd, wat de samenstelling ervan intact houdt. Het enige verschil met vochtig zeezout is dus het percentage vocht. Geschikt om sole van te maken Sole is een mineraalrijke drank van Keltisch zeezout en water. Wat is het verschil tussen Keltisch zeezout en gewoon tafelzout? Keltisch zeezout is onbewerkt, bevat geen toevoegingen zoals antiklontermiddelen en behoudt zijn natuurlijke mineralen. Tafelzout is geraffineerd, bevat meestal alleen natriumchloride en is vaak verrijkt met jodium. Hoe gebruik je Keltisch zeezout in de keuken? Keltisch zeezout kan je op verschillende manieren gebruiken: Als tafelzout of kookzout In fermentaties (zoals zuurkool of kefir) In sole (een mineraalrijke zoutoplossing voor nuchtere inname) Bij sportdranken of elektrolytenmengsels Over Mattisson Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
Keltisch Zeezout Fijn - Mattisson Keltisch Zeezout is een puur en ongeraffineerd zeezout dat handmatig wordt gewonnen volgens een eeuwenoude Keltische methode. Dit natuurlijke zout bevat een breed scala aan mineralen en heeft een zachte, uitgesproken smaak. 100% puur en ongeraffineerd Keltisch zeezout, zonder toevoegingen. Rijk aan mineralen door de natuurlijke kleimineralen uit de zoutmoerassen. Unieke, zachte smaak en lager natriumgehalte dan regulier tafelzout. Gebruik en dosering Keltisch zeezout kan gebruikt worden als smaakversterker in diverse gerechten. Door de rijke smaak is er minder zout nodig dan bij standaard tafelzout. Bewaaradvies Droog en gesloten bewaren. Ingrediënten 100% Guérande Keltisch Zeezout. Inhoud De verpakking bevat 125 gram Keltisch Zeezout Fijn. Over Mattisson Mattisson staat voor hoogwaardige, natuurlijke en biologische producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Wij selecteren onze ingrediënten zorgvuldig en streven naar de beste kwaliteit voor een optimale voedingswaarde.
Lucovitaal Pure Kelp Lucovitaal Pure Kelp tabletten bestaan uit pure kelp. Kelp is een groen/bruine zee alg en een natuurlijke bron van jodium. Deze tabletten bevatten 150 mcg jodium per tablet. Jodium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en bevordert de energiestofwisselingen. Het is goed voor de schilklier en helpt energie vrij te maken uit de voeding. Jodium ondersteunt de schildklierwerking Jodium bevordert de energiewisseling Vegan
Lucovitaal Pure Kelp Lucovitaal Pure Kelp tabletten bestaan uit pure kelp. Kelp is een groen/bruine zee alg en een natuurlijke bron van jodium. Deze tabletten bevatten 150 mcg jodium per tablet. Jodium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en bevordert de energiestofwisselingen. Het is goed voor de schilklier en helpt energie vrij te maken uit de voeding. Jodium ondersteunt de schildklierwerking Jodium bevordert de energiewisseling Vegan
Gebruik Neem 2 tabletten per dag met een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Dit product bevat ijzer, wat bij overdosering schadelijk is zijn voor jonge kinderen.
Bewaarvoorschrift Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur Lamberts Healthcare UK, Distributeur:, Holland Pharma, Bosberg 41, 7271 LE Borculo
Lamberts Jodium 150mcg Jodium 150µg. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Jodium draagt bij aan: •Normale schildklierfunctie en de normale productie van schildklierhormonen •Normale cognitieve en neurologische functies •Normale energiestofwisseling